HÄVINNEIDEN TIETOJEN PALAUTUS

Kun olet menettänyt tiedostosi, tietokone tai kovalevy ei toimi, on Mikrotukikohdan tietojenpalautus turvallinen valinta. Tietojenpalautus osastomme kehittää jatkuvasti palvelua yhteistyössä tietojenpalautus alan huippujen kanssa, näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaat ja ammattitaitoisimmat tietojenpalautuspalvelut. Vuosien saatossa olemme ymmärtäneet että tietojen palauttamiseen tarvitaan hyvän ammattitaidon lisäksi myös tasokkaat työvälineet, laitteet sekä ohjelmat. Pystymme palauttamaan minkä tahansa menetetyn datan lähes aina, myös fyysisesti hajonneelta kovalevyltä tai muulta tallennusvälineeltä. Vaativat tietojenpalautukset teemme turvallisesti puhdastilassa.

Työn teemme Espoon Leppävaarassa ja varaosavarastossamme on runsaasti varaosalevyä, joten pystymme aloittamaan myös vaativat tietojen palautus toimeksiannot viiveettä.

Tietojen palautus, datan palauttaminen onnistuu mm.:

  • Tietokoneen kovalevyt
  • Ulkoiset kovalevyt
  • USB-muistit
  • Digikamerat
  • Muistikortit


Tärkeää on muistaa! Kun tiedostot häviävät tai kovalevy hajoaa, lopeta laitteen käyttö välittömästi, ja ota yhteyttä asiantuntiaan, me kerromme miten voimme auttaa. Näin hävinneen datan palauttaminen onnistuu kaikista varmimmin. Tietojen palautus Espoo Leppävaara. Soita meille numeroon 045 133 2777. Annamme tietojen palautuksesta aina ensin ilmaisen pika-arvion.

Tarjoamme myös tietojen tuhoamispalvelua, tietovuotojen estämiseksi. Yrityksellemme toimitettuja kovalevyjä ja tietoja käsittelemme luottamuksella. Tietojen tuhoamispalvelumme takaa, ettei arkaluontoiset tietonne lähde vanhojen tietokoneiden mukana kierrätykseen ja päädy vääriin käsiin.

Luotettava, kotimainen tietojenpalautus, Espoo, Leppävaara.

MITÄ PALVELUITA TARJOAMME?

Hinnasto
Katso ajankohtaiset tarjoukset sekä yleisimmät hintamme!


Tietokonehuolto
Tietokonehuolto ja -tukipalvelu nopeasti ja edullisesti!


Tietojen palautus
Luotettava ja turvallinen tietojen palautus!


Yhteystiedot
Mikrotukikohta
Leppävaarankatu 19, Espoo
GSM 045 133 2777
Copyright © MIKROTUKIKOHTA